R10.NET Uygulamaları
Kullanıcılar
Yükleniyor, lütfen bekleyiniz..

    TikTok Hesabı Nasıl Kapatılır?

    Ersin Yıldırım Ersin Yıldırım 01.04.2022 17:36 220 2 dk okuma süresi
    TikTok Hesabı Nasıl Kapatılır?
    Son Düzenleme:

    TikTok Hesabınızı Silerseniz Ne Olur?

    Hesabınıza tekrar giriş yapamazsınız ve TikTok Hizmetini kullanamazsınız.

    Tüm içeriklerinize erişiminizi kaybedersiniz.

    Mesajlarınız mesajlaştığınız kişi tarafından görülür, ancak siz göremezsiniz.

    Taslaklarınız silinir erişimi kaybedersiniz.

    Satın aldığınız veya aldığınız hediyeler gibi ürünler için geri ödeme almasınız.

    Mobil Uygulama Üzerinden TikTok Hesabı Kapatmak

    TikTok hesabı kapatma işlemini yapmadan önce TikTok uygulamasını telefonunuza indirmelisiniz.

     

    Android işletim sistemine ait telefonlar için uygulama linki: Google Play Store

    IOS işletim sistemine ait telefonlar için uygulama linki: App Store

     

    Mobil uygulama üzerinden TikTok hesabı kapatmak için;


     

    Telefonunuzdan TikTok uygulamasına giriş yapın. (Hesabınız açık değilse kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek giriş yapın.)

    Gelen ekranda sağ alt köşedeki profil ikonuna dokunun.

     

    Sağ üst köşedeki alt alta 3 çizgi işaretine dokunun.

    Açılan ekranda en üstte yer alan hesabı yönet seçeneğine dokunun.

    En altta yer alan hesabı sil seçeneğine dokunun.

    Dilerseniz bu aşamada verileriniz için indirme talep edebilirsiniz. Veri talebinizi inceleme ve hesap silme onay kutucuğunu işaretleyin ve devam et tuşuna basın.


     

    Devam et butonuna basın.

    Şifrenizi girip hesabı sil butonuna bastıktan  30 gün sonra hesabınız ve verileriniz kalıcı olarak silinecektir.

     

    Bilgisayar Üzerinden Tarayıcı İle TikTok Hesabı Kapatmak

    Tarayıcınızdan www.tiktok.com adresine gidin.

    Sağ üst köşedeki profil fotoğrafınızın üzerine gelin ve ayarlar seçeneğine tıklayın.(Hesabınıza giriş yapmış olmalısınız.)

    Karşınıza çıkan ekranda hesabı sil yazısına tıklayın.

    Devam et butonuna tıklayın.

    Şifrenizi girip hesabı sil butonuna tıkladıktan 30 gün sonra hesabınız ve verileriniz kalıcı olarak silinecektir.

     

     

    İçeriği Puanla
    Yorumlar

    Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır.

    İlgili İçerikler:

    Havale Nedir? Nasıl Yapılır?

    Havele ile EFT arasında ne gibi farklar vardır, havale yaparken hangi bilgiler gereklidir, havale saatleri nelerdir gibi soruların cevabını yazımızdan bulabilirsiniz.

    Samsung Galaxy Unpacked 2022 Etkinliği Nasıl İzlenir?

    Samsung'un Ağustos'ta düzenleneceği açıklanan "Samsung Galaxy Unpacked" etkinliğine dair detaylar belli oldu. Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4 gibi modellerin tanıtılacağı etkinlik nasıl izlenir?

    iPhone DNS Ayarları Nasıl Değiştirilir?

    iPhone'ndaki DNS ayarları değiştirilebilmektedir. Bu şekilde, Safari'yi ve internet kullanan diğer iPhone uygulamaları önemli ölçüde hızlanmaktadır.

    Twitter Hesabı Olanlar Dikkat! Hesaplar Risk Altında!

    Sosyal medya devi Twitter'ın "API anahtarı" üzerinden milyonlarca kullanıcının hesap bilgilerinin, binlerce mobil uygulama üzerinden ele geçirildiği açıklandı. Yaşanan sızıntı nedeniyle siber dolandırıcılık gibi hususlar açısından hesaplar risk altında!

    TikTok Hesabı Nasıl Kapatılır?

    Size daha iyi hizmet sunabilmek
    için çerezleri kullanıyoruz.

    Çerez Politikası Kabul Et